Babagan awake dhewe

a'd'f'd'fperusahaan Plet dumunung ing Liyang, China, kang banget cedhak Shanghai. Panjenenganipun sapisan didol inks layar printing lan dadi akeh industri elektronik. Dheweke wis pengalaman layar printing ekstensif lan temen maujud pentinge squeegee ing proses printing layar. Ing 2013, Plet wiwit aktif wonten ing panalitén lan produksi support plate squeegee, lan ngedegaké SPS account squeegee, kang menehi amba printing stabil lan meksa printing kanggo akeh pelanggan layar tliti printing in China.adfaf


WhatsApp Online Chat !