Carbon Squeegee Kanggo Solar

Short Description:

proses produksi sel, ing efek saka printing layar bakal langsung mengaruhi efficiency konversi baterei, inti printing rasio aspek saka tempel salaka sawise printing. Mulane, ing layar, tempel salaka lan squeegee kudu katahan inovatif, nalika preparation saka syarat sing luwih saka printing layar Cukup sepuluh taun, syarat gapura line liyane lan luwih apik, wis saka dhisikan 60um menyang saiki 30um; ngiring dening panggantos squeegee (minangka ditampilake bel ...


Detail produk

Tags Product

Serat-kaca-Board-Squeegee-Kanggo-Solar-ukuran

proses produksi sel, ing efek saka printing layar bakal langsung mengaruhi efficiency konversi baterei, inti printing rasio aspek saka tempel salaka sawise printing. Mulane, ing layar, tempel salaka lan squeegee kudu katahan inovatif, nalika preparation saka syarat sing luwih saka printing Layar

Mung sepuluh taun, syarat gapura line liyane lan luwih apik, wis saka dhisikan 60um menyang 30um saiki; ngiring dening panggantos squeegee (minangka kapacak ing ngisor iki), saiki SPS-AS-SL luwih lan luwih populer!

squeegee kanggo solar1

kekiyatan inti SPS-AS-SL kang:

1, Cutting jinis pinggiran

   pinggiran liyane Gamelan, luwih cetha, cocok kanggo 30um lan ngisor printing line

2, desain Unilateral

   Senajan direndhem ing mangsi kanggo dangu, nanging meksa printing bakal tetep relatif stabil

刮 胶 印刷 角度 对比

3, Super nyandhang-tahan polyurethane

   Siji pojok Printing luwih saka 60,000

4, Anti-statis desain

   Ngurangi listrik statis ing proses printing, baris printing luwih sakcara

 

Kanggo jinis mesin: Maxwell (China), Baccini (Italia), dek (Inggris), Folungwin (China)

 

nyedhiyani Squeegee layanan selaras

 

 






  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !