lensa Serat Kaca Board Squeegee Kanggo Cover

Short Description:

The screen printing of the cover lens is very demanding, he needs to ensure that the printing edge is not jagged and the ink thickness is uniform. SPS-FGB fiberglass scraping has the following advantages over traditional scraping: 1, quick installation, no grinding after installation, can be used with self-balancing fixture 2, imported from Japan, polyurethane raw materials, high printing times 3, knife edge smooth, excellent printing effect, improve product competitiveness 4, long-term pr...


Detail produk

Tags Product

Printing layar saka lensa tutup banget nuntut, kang perlu kanggo mesthekake yen pinggiran printing ora gerigi lan kekandelan mangsi iku seragam.

Fiber-Glass-Board-Squeegee-For-Cover-lens-Size

触摸屏刮刀夹具

触摸屏刮刀夹具1

SPS-FGB fiberglass scraping wis kaluwihan ing ngisor iki liwat scraping tradisional:

1, instalasi cepet, ora mecah sawise instalasi, bisa digunakake karo peralatan poto-wawas

2, diimpor saka Jepang, bahan mentahan polyurethane, printing dhuwur kaping

3, pinggiran piso Gamelan, efek printing banget, nambah daya saing prodhuk

4, printing long-term, nyedhiyani meksa printing stabil lan amba, ngurangi tingkat saka cacat

5, bisa mecah secondary, ngurangi biaya


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !