Serat Kaca Board Squeegee

Short Description:

  Serat Kaca Board Squeegee Plet Company miwiti kanggo Pabrik lan ngedol SPS account photovoltaic Papan serat squeegee saka 2011. Bebarengan karo perkembangan industri photovoltaic, kothak tempel salaka photovoltaic wis sansaya cilik lan luwih tipis, FGB scraping lim wis reformasi lan nganyari kaping pirang-pirang , Kanggo nyukupi syarat saiki paling printing PV. SPS-FGB-SL Squeegee iku nyandhang polyurethane solvent-tahan, printing dhuwur-frekuensi Jepang. Lading ingkang kadamel dening pr ...


Detail produk

Tags Product

Serat-kaca-Board-Squeegee-Kanggo-Solar-Size1

 

Serat Kaca Board Squeegee

Plet Company miwiti kanggo Pabrik lan ngedol SPS account photovoltaic Papan serat squeegee saka 2011. Bebarengan karo perkembangan industri photovoltaic, kothak tempel salaka photovoltaic wis sansaya cilik lan luwih tipis, FGB scraping lim wis reformasi lan nganyari kaping pirang-pirang, Kanggo nyukupi syarat saiki paling printing PV.

SPS-FGB-SL Squeegee iku nyandhang polyurethane solvent-tahan, printing dhuwur-frekuensi Jepang. Lading ingkang kadamel dening mecah tliti lan polishing, piso Gamelan, baris printing dadi. kontrol tliti plastik Squeegee ukuran ketat kanggo syarat printing-dhuwur tliti.

Bisa selaras miturut syarat customer





  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !