News

  • Post time: Jun-19-2019

    The Pennsylvania, Department of Agriculture, uses a risk-based inspection reporting process for restaurants and other food handlers. Duke on Liberty, 1002 N. Duke St., May 13. Light is not shielded or shatter-proof in the walk-in cooler. Black, moist residue on the ice machine deflector plate; cl...Waca liyane »

  • Post time: Jun-19-2019

    The Worldwide Scrubber-Dryers Market is a recently published research report that covers every aspect of Global Scrubber-Dryers 2018 along with in-detailed analysis of Scrubber-Dryers market growth elements, Scrubber-Dryers market trends, size, demand and Scrubber-Dryers market distribution. The ...Waca liyane »

  • Post time: Jun-12-2019

    Glass screen printing refers to a screen printing method using a glass plate or a glass container as a main product. The use of glass has a long history in China, and even in today’s modern era, glass still plays an important role in our lives. At present, the financial crisis originating o...Waca liyane »

  • Post wektu: Mar-23-2018

    Preduli saka jinis printing layar, bolong kudu di resiki lan degreased sadurunge nggunakake. Yen karya degreasing cocog wis ora rampung, layar bakal delaminated utawa numpes ing proses printing. Yen kain net ora di resiki ing wektu, iku bakal garbled lan printing layar bakal ...Waca liyane »

  • SPS-FGB Serat Kaca Board Squeegee
    Post wektu: Mar-23-2018

    Senajan downturn ekonomi sakabèhé ing 2015, nanging ing industri Printing layar isih ngrambah asil apik, ing taun iki, paling perusahaan layar printing uga liwat Optimization produk, integrasi sumber lan transformasi liyane, wus kanggo cepet njaluk industri panglimané heig ...Waca liyane »

  • Post wektu: Mar-23-2018

    Layar printer bisa asas introduksi - 1. Plane flat layar karya mesin printing. 1 Bidang mesin layar printing program siklus apa. Ing cilik saka warata Halftone jinis layar monochromatic mesin layar printing semi-otomatis, salah siji saka siklus sawijining karya iku: dipakani → posisi → tiba ...Waca liyane »

  • Post wektu: Mar-23-2018

    Titik ing printing muter peran penting banget. Dots bisa nransfer gradations, tingkat, lan werna saka gambar. Sembarang Renungan utawa transmisi sing arupi partikel pigmen utawa partikel perak kanggo mbentuk muni blooming dadi. Iki muni blooming lan lapisan kudu foto utawa meth liyane ...Waca liyane »

  • Post wektu: Mar-23-2018

    Kanggo pelanggan sing tuku printer layar, apa lagi badhan iku apa mesin dituku bisa duwe bathi. Dibandhingake operasi manual tradisional, printer layar semi-otomatis utawa sacara kebak-otomatis duwe kaluwihan ing ngisor iki: 1. First, ngurangi biaya pegawe. Sareh, s ...Waca liyane »

  • 2017 Pameran layar Shenzhen Tutul
    Post wektu: Mar-23-2018

    Ing 2017 Pameran layar Shenzhen Tutul iki dianakaké ing 24 November ing Convention Shenzhen lan Pusat Pameran. PLET dipameraken Papan serat squeegee FGB, AS squeegee Papan serat karbon, lan squeegee gilingan otomatis. SPS layar printing squeegee diklasifikasikaké dadi telung kategori: ...Waca liyane »

  • Vietnam Screen Printing Exhibition 2017
    Post wektu: Mar-23-2018

    On May 12, 2017, pameran layar printing kapindho dianakaké ing Pusat Pameran Saigon ing Ho Chi Minh, Vietnam. SPS account squeegee njupuk bagéyan ing pameran lan dibukak ing AS sepihak serat karbon squeegee. Kaluwihan saka AS serat karbon squeegee: 1, support sepihak punika m ...Waca liyane »

  • 2016 Pameran Semiconductor lan Microelectronics
    Post wektu: Mar-23-2018

    Plet nabdab SPS Squeegee Sales Staff Technical kanggo Dolan maring Pameran Semiconductor lan Microelectronics dianakaké ing Big Ngarsane ing Tokyo ing Januari 18, 2016 mangertos teknologi printing layar lan ijolan pangolahan layar printing nggoleki, sak Komunikasi, layar printing pr ...Waca liyane »

  • SPS Squeegee Partisipasi ing Pameran 2015 CSGIA
    Post wektu: Mar-23-2018

    On 21 Oktober, 2015, ing Pusat Expo New International Shanghai, SPS dibukak ing serat kaca Papan squeegee FGB lan M-jinis solvent-tahan nyandhang-tahan scraper, kang digunakake dikenali dening pelanggan. SPS account squeegee digawe saka squeegee polyurethane Japanese lan diolah dadi ...Waca liyane »

WhatsApp Online Chat !