Layar Printing Square Squeegee

Short Description:

Screen Printing Square Squeegee SPS-ML-SL digunakake kanggo printing tempel aluminium konduktif ing piring bali saka sel photovoltaic, kang tahan kanggo kaping printing, angel kanggo deform lan kurang ing rega. Atose wis bentenaken dening werna Uga cocok kanggo printing layar microelectronic


Detail produk

Tags Product

Layar-Printing-Square-Squeegee-Size - OK

Layar Printing Square Squeegee

SPS-ML-SL digunakake kanggo printing tempel aluminium konduktif ing piring bali saka sel photovoltaic, kang tahan kanggo kaping printing, angel kanggo deform lan kurang ing rega. Atose wis bentenaken dening werna

Uga cocok kanggo printing layar microelectronic






  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !