Layar-printing-squeegee-M

Short Description:

materi mentahan polyurethane paling anyar Japanese, nyandhang banget lan resistance solvent, cocok banget kanggo mangsi lensa tutup basis solvent, kaping printing dhuwur, ora gampang deformed, bisa nyedhiyani macem-macem specifications, bisa uga selaras miturut syarat customer


Detail produk

Tags Product

Layar-printing-squeegee-M-size1materi mentahan polyurethane paling anyar Japanese, nyandhang banget lan resistance solvent, cocok banget kanggo mangsi lensa tutup basis solvent, kaping printing dhuwur, ora gampang deformed, bisa nyedhiyani macem-macem specifications, bisa uga selaras miturut syarat customer


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !