за нас

a'd'f'd'fPlet компанија се наоѓа во Changzhou, Кина, која е во непосредна близина на Шангај. Тој еднаш се продаваат екран печатење мастила и служел во многу електронски индустрии. Тој има долгогодишно искуство екран печатење и сфати значењето на гумен во процесот на печатење на екран. Во 2013 година, Plet почна да се вклучат во истражување и производство на поддршка плоча гумен, и го формира бренд гумен СПС, која обезбедува стабилна агол печатење и печатење притисок за многу корисници прецизност сито печат во Кина.adfaf


WhatsApp Online Chat !