СПС гумен Учествувал во 2015 CSGIA Изложба

На 21 октомври 2015 година, во Шангај Новиот Експо Центар, СПС го лансираше FGB стаклени влакна одбор гумен и М-тип на растворувач отпорни на абење отпорни стругалка, која беше широко признати од страна на клиентите.

СПС бренд гумен е направен од полиуретанска Јапонски гумен и се обработуваат во FGB фиберглас одбор гумен. притисок за печатење и печатење агол се полесно да се контролираат. Таа е погодна за high-end електроника индустрија.

12


Време на мислењето: Март-23-2018
WhatsApp Online Chat !