Rreth nesh

a'd'f'd'fKompania plet është e vendosur në Changzhou, Kinë, e cila është shumë afër Shangait. Ai sapo shiti Bojëra shtypjen ekran dhe ka shërbyer në shumë industri elektronike. Ai ka përvojë të gjerë shtypjen ekran dhe kuptuar rëndësinë e kruajtëse në procesin e shtypjes ekran. Në vitin 2013, plet filluan të angazhohen në kërkimin dhe prodhimin e mbështetje pjatë kruajtëse, dhe themeloi kruajtëse SPS markë, e cila ofron kënd të qëndrueshme shtypjen dhe presionin shtypjen për shumë konsumatorë shtypjen ekran saktësi në Kinë.adfaf


WhatsApp Online Chat !