lente Fiber Board Glass kruajtëse For Cover

Përshkrim i shkurtër:

The screen printing of the cover lens is very demanding, he needs to ensure that the printing edge is not jagged and the ink thickness is uniform. SPS-FGB fiberglass scraping has the following advantages over traditional scraping: 1, quick installation, no grinding after installation, can be used with self-balancing fixture 2, imported from Japan, polyurethane raw materials, high printing times 3, knife edge smooth, excellent printing effect, improve product competitiveness 4, long-term pr...


Detail Product

Produkt Tags

Shtypjen ekran i lente të mbuluar është shumë e kërkuar, ai ka nevojë për të siguruar që buzë shtypjen nuk është i dehur dhe trashësi bojë është uniforme.

Fiber-Glass-Board-Squeegee-For-Cover-lens-Size

触摸屏刮刀夹具

触摸屏刮刀夹具1

SPS-FGB tekstil me fije qelqi scraping ka përparësitë e mëposhtme mbi scraping tradicionale:

1, instalimin e shpejtë, nuk rëndë pas instalimit, mund të përdoret me instalime vetë-balancimin

2, importuar nga Japonia, materiale poliuretani të para, shtypje të lartë herë

3, buzë thikë butë, efekti i shkëlqyer shtypjen, për të përmirësuar konkurrencën e produktit

4, shtypjen afatgjatë, të sigurojë presion të qëndrueshme shtypjen dhe kënd, zvogëlimin e shkallës së defekteve

5, mund të jetë i rëndë mesme, të zvogëluar shpenzimet


  • Previous:
  • Next:

  • Related Products

    WhatsApp Online Chat !