Screen Printing Square kruajtëse

Përshkrim i shkurtër:

Screen Printing Square kruajtëse SPS-ML-SL është përdorur për të përçueshëm shtypjen paste alumini në pjatë e pasme të qelizës fotovoltaike, i cili është rezistent ndaj kohës shtypjen, e vështirë për të shtrembëroj dhe të ulët në çmim. Ngurtësinë dallohet nga ngjyra të ndryshme gjithashtu i përshtatshëm për printim ekran microelectronic


Detail Product

Produkt Tags

Screen-Printing-Sheshi-kruajtëse-Size - OK

Screen Printing Square kruajtëse

SPS-ML-SL është përdorur për shtypjen përçueshëm paste alumini në pjatë e pasme të qelizës fotovoltaike, i cili është rezistent ndaj kohës shtypjen, e vështirë për të shtrembëroj dhe të ulët në çmim. Ngurtësinë dallohet nga ngjyra të ndryshme

Gjithashtu i përshtatshëm për printim ekran microelectronic


  • Previous:
  • Next:

  • Related Products

    WhatsApp Online Chat !