Tentang Kami

a'd'f'd'fparusahaan Plet ieu lokasina di Changzhou, Cina, nu pisan deukeut Shanghai. Anjeunna sakali dijual inks layar percetakan jeung dilayanan dina loba industri éléktronik. Anjeunna boga pangalaman layar percetakan éksténsif jeung sadar pentingna squeegee dina prosés percetakan layar. Dina 2013, Plet mimitian kalibet dina ieu panalungtikan jeung produksi rojongan plat squeegee, sarta ngadegkeun SPS brand squeegee, nu nyadiakeun sudut percetakan stabil sarta tekanan percetakan keur loba nasabah layar precision percetakan di Cina.adfaf


WhatsApp Online Chat !