Karbon Squeegee Pikeun Solar

Pondok Description:

proses produksi sél, efek percetakan layar bakal langsung mangaruhan efisiensi konversi batréna, inti percetakan nyaeta rasio aspék tina némpelkeun pérak sanggeus percetakan. Ku alatan éta, layar, némpelkeun pérak sarta squeegee kudu diteundeun inovatif, nalika persiapan syarat luhur percetakan layar Ngan sapuluh taun, sarat Gerbang garis beuki loba rupa, geus ti awal 60um kana ayeuna 30um; dituturkeun ku ngagantian squeegee (sakumaha ditémbongkeun bel ...


jéntré produk

Tags produk

Serat-Kaca-Board-Squeegee-Kanggo-Solar-ukuran

proses produksi sél, efek percetakan layar bakal langsung mangaruhan efisiensi konversi batréna, inti percetakan nyaeta rasio aspék tina némpelkeun pérak sanggeus percetakan. Ku alatan éta, layar, némpelkeun pérak sarta squeegee kudu diteundeun inovatif, nalika persiapan syarat luhur percetakan layar

Ngan sapuluh taun, sarat Gerbang garis beuki loba rupa, geus ti awal 60um kana 30um ayeuna; dituturkeun ku ngagantian squeegee (sakumaha ditémbongkeun di handap), ayeuna SPS-AS-SL nya beuki loba populér!

squeegee pikeun solar1

kaunggulan core SPS-AS-SL urang téh:

1, motong tipe ujung

   tepi langkung mulus, langkung seukeut, cocog pikeun 30um tur handap percetakan garis

2, desain sapihak

   Sanajan soaked dina mangsi pikeun lila, tapi tekanan percetakan bakal tetep rélatif stabil

刮 胶 印刷 角度 对比

3, Super maké-tahan polyurethane

   Hiji ujung percetakan leuwih ti 60.000

4, Anti statik desain

   Ngurangan listrik statik dina prosés percetakan, garis percetakan téh leuwih lempeng

 

Pikeun jenis mesin: Maxwell (Cina), Baccini (Italia), DEK (Britania Raya), Folungwin (Cina)

 

nyadiakeun Squeegee jasa ngaropéa

 

 






  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !