lensa serat Kaca Board Squeegee Pikeun Cover

Pondok Description:

The screen printing of the cover lens is very demanding, he needs to ensure that the printing edge is not jagged and the ink thickness is uniform. SPS-FGB fiberglass scraping has the following advantages over traditional scraping: 1, quick installation, no grinding after installation, can be used with self-balancing fixture 2, imported from Japan, polyurethane raw materials, high printing times 3, knife edge smooth, excellent printing effect, improve product competitiveness 4, long-term pr...


jéntré produk

Tags produk

The percetakan layar tina lensa panutup pisan nuntut, anjeunna perlu mastikeun yén ujung percetakan teu jagged sarta ketebalan tinta nyaeta seragam.

Fiber-Glass-Board-Squeegee-For-Cover-lens-Size

触摸屏刮刀夹具

触摸屏刮刀夹具1

SPS-FGB orat scraping boga kaunggulan handap leuwih scraping tradisional:

1, instalasi rusuh, teu grinding sanggeus instalasi, bisa dipaké kalawan fixture timer balancing

2, diimpor ti Jepang, bahan baku polyurethane, percetakan tinggi kali

3, ujung péso mulus, pangaruh percetakan alus teuing, ngaronjatkeun daya saing produk

4, percetakan jangka panjang, nyadiakeun tekanan percetakan stabil sarta sudut, ngurangan laju defects

5, tiasa grinding sekundér, ngurangan biaya


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !