Serat Kaca Board Squeegee

Pondok Description:

  Serat Kaca Board Squeegee Plet Company dimimitian ka rancang sarta ngajual SPS brand photovoltaic dewan orat squeegee ti 2011. Marengan ngembangkeun industri photovoltaic, anu grid of némpelkeun pérak photovoltaic ieu lalaki leuwih leutik sarta thinner, FGB scraping lem geus dirombak tur ditingkatkeun sababaraha kali , ka minuhan sarat kiwari paling percetakan PV. SPS-FGB-SL Squeegee téh maké polyurethane pangleyur-tahan, percetakan frékuénsi luhur Jepang. Péso nu dijieun ku pr ...


jéntré produk

Tags produk

Serat-Kaca-Board-Squeegee-Kanggo-Solar-Size1

 

Serat Kaca Board Squeegee

Plet Company dimimitian ka rancang sarta ngajual SPS brand photovoltaic dewan orat squeegee ti 2011. Marengan ngembangkeun industri photovoltaic, anu grid of némpelkeun pérak photovoltaic ieu lalaki leuwih leutik sarta thinner, FGB scraping lem geus dirombak tur ditingkatkeun sababaraha kali, Ka minuhan syarat kiwari paling percetakan PV.

SPS-FGB-SL Squeegee is Japan’s solvent-resistant polyurethane wear, high-frequency printing. Knife made by precision grinding and polishing, knife smooth, continuous printing line. Squeegee plastic precision control strict size to meet the high-precision printing requirements.

Bisa ngaropéa nurutkeun syarat customer





  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !