wartos

  • Post time: Jun-19-2019

    The Pennsylvania, Department of Agriculture, uses a risk-based inspection reporting process for restaurants and other food handlers. Duke on Liberty, 1002 N. Duke St., May 13. Light is not shielded or shatter-proof in the walk-in cooler. Black, moist residue on the ice machine deflector plate; cl...Baca leuwih »

  • Post time: Jun-19-2019

    The Worldwide Scrubber-Dryers Market is a recently published research report that covers every aspect of Global Scrubber-Dryers 2018 along with in-detailed analysis of Scrubber-Dryers market growth elements, Scrubber-Dryers market trends, size, demand and Scrubber-Dryers market distribution. The ...Baca leuwih »

  • Post time: Jun-12-2019

    Glass screen printing refers to a screen printing method using a glass plate or a glass container as a main product. The use of glass has a long history in China, and even in today’s modern era, glass still plays an important role in our lives. At present, the financial crisis originating o...Baca leuwih »

  • Pos waktos: Mar-23-2018

    Paduli tipe percetakan layar, bolong nu kudu cleaned na degreased saméméh pamakéan. Mun karya degreasing pakait teu rengse, layar bakal delaminated atawa ancur dina prosés percetakan. Lamun lawon net teu cleaned dina jangka waktu, éta bakal garbled sarta percetakan layar bakal ...Baca leuwih »

  • SPS-FGB Serat Kaca Board Squeegee
    Pos waktos: Mar-23-2018

    Sanajan downturn ékonomi sakabéh di 2015, tapi industri percetakan layar tetep kahontal hasilna alus, dina taun ieu, paling pausahaan layar percetakan ogé ngaliwatan optimasi produk, integrasi sumberdaya jeung transformasi sejen, hoping gancang nangkep industri urang commanding heig ...Baca leuwih »

  • Pos waktos: Mar-23-2018

    Layar printer dianggo prinsip bubuka - 1. Tah layar datar karya mesin percetakan. 1 Tah kitu mesin layar percetakan program siklus kerja. Dina kasus hiji datar halftone tipe layar monochromatic mesin layar percetakan semi-otomatis, salah sahiji siklus usaha nyaeta: dahar → positioning → ragrag ...Baca leuwih »

  • Pos waktos: Mar-23-2018

    Titik-titik di percetakan maénkeun peran anu kacida penting. Titik-titik bisa mindahkeun gradations, tingkat, sarta kelir gambar. Sagala reflections atanapi transmisi anu diwangun ku partikel pigmén atawa partikel pérak pikeun ngabentuk nada mekar kontinyu. Ieu nada mekar sarta lapisan kudu difoto atawa meth lianna ...Baca leuwih »

  • Pos waktos: Mar-23-2018

    Pikeun nasabah anu mésér printer layar, naon aranjeunna paling paduli nya naha mesin dibeuli tiasa nguntungkeun. Dibandingkeun operasi manual tradisional, printer layar semi-otomatis atawa pinuh-otomatis boga kaunggulan handap: 1. Kahiji, ngurangan biaya kuli. Bréh, s ...Baca leuwih »

  • 2017 Pameran Screen Shenzhen Toel
    Pos waktos: Mar-23-2018

    The 2017 Pameran Screen Shenzhen Toel dilaksanakeun dina Nopémber 24 di Konvénsi Shenzhen jeung Center Pameran. PLET exhibited dewan orat squeegee FGB, AS squeegee dewan serat karbon, jeung squeegee coét otomatis. SPS layar percetakan squeegee ieu digolongkeun kana tilu kategori: ...Baca leuwih »

  • Viétnam Screen Printing Pameran 2017
    Pos waktos: Mar-23-2018

    Dina bulan Méi 12, 2017, pameran layar percetakan kadua dilaksanakeun dina Center Pameran Saigon di Kota Chi Minh Ho, Vietnam. SPS brand squeegee nyandak bagian dina paméran jeung dibuka ka AS sapihak serat karbon squeegee. Kaunggulan tina AS serat karbon squeegee: 1, rojongan sapihak anu m ...Baca leuwih »

  • 2016 Pameran Semiconductor na Microelectronics
    Pos waktos: Mar-23-2018

    Plet Appoints SPS Squeegee Penjualan sarta Staf Téknis mun Tingali Pameran Semiconductor na Microelectronics dilaksanakeun di Big Sight di Tokyo dina 18 Januari, 2016 ngartos téknologi ti percetakan layar tur tukeur prosés layar percetakan rupa, salila komunikasi, layar percetakan pr ...Baca leuwih »

  • SPS Squeegee milu dina Pameran 2015 CSGIA
    Pos waktos: Mar-23-2018

    Dina 21 Oktober, 2015, di Center Expo New International Shanghai, SPS dibuka serat gelas dewan squeegee FGB jeung M-tipe pangleyur-tahan maké-tahan scraper, nu ieu lega dipikawanoh ku konsumén. SPS brand squeegee dijieunna tina squeegee polyurethane Jepang tur diolah jadi ...Baca leuwih »

WhatsApp Online Chat !