Viétnam Screen Printing Pameran 2017

Dina bulan Méi 12, 2017, pameran layar percetakan kadua dilaksanakeun dina Center Pameran Saigon di Kota Chi Minh Ho, Vietnam. SPS brand squeegee nyandak bagian dina paméran jeung dibuka ka AS sapihak serat karbon squeegee.

Kaunggulan tina AS serat karbon squeegee:

1, rojongan sapihak anu leuwih stabil

2, maké karét conductive husus jeung ngolah serat karbon, bisa ngaleupaskeun listrik statik dihasilkeun dina mangsa proses percetakan

3, rumus model anyar, lalawanan tinggi pikeun nyitak kali

312


Pos waktos: Mar-23-2018
WhatsApp Online Chat !