Layar Printing Square Squeegee

Pondok Description:

Layar Printing Square Squeegee SPS-ML-SL dipaké pikeun percetakan némpelkeun aluminium conductive dina piring deui sél photovoltaic, nu tahan ka kali percetakan, hésé deform sarta low dina harga. Teu karasa geus dibedakeun ku kelir béda ogé cocog pikeun percetakan layar microelectronic


jéntré produk

Tags produk

Layar-Printing-alun-Squeegee-Ukuran - OK

Layar Printing Square Squeegee

SPS-ML-SL dipaké pikeun percetakan némpelkeun aluminium conductive dina piring deui sél photovoltaic, nu tahan ka kali percetakan, hésé deform sarta low dina harga. Teu karasa geus dibedakeun ku kelir béda

Ogé cocog pikeun percetakan layar microelectronic






  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !