layar-percetakan-squeegee-M

Pondok Description:

bahan baku polyurethane panganyarna Jepang, maké unggulan sarta lalawanan pangleyur, pisan cocog pikeun tinta lénsa panutup basis pangleyur, kali percetakan tinggi, teu gampang cacad, tiasa nyadiakeun rupa-rupa spésifikasi, ogé bisa ngaropéa nurutkeun syarat customer


jéntré produk

Tags produk

layar-percetakan-squeegee-M-size1bahan baku polyurethane panganyarna Jepang, maké unggulan sarta lalawanan pangleyur, pisan cocog pikeun tinta lénsa panutup basis pangleyur, kali percetakan tinggi, teu gampang cacad, tiasa nyadiakeun rupa-rupa spésifikasi, ogé bisa ngaropéa nurutkeun syarat customer


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !