FAQs

FAQS

Apa sing jinis utama SPS squeegee?

SPS squeegee diklasifikasikaké dadi telung kategori utama: 1. Traditional M-jinis squeegee (tanpa piring). 2, FGB fiberglass scraping. 3, serat karbon AS sepihak scraping permen karet.

Ana sawetara model saka sisih karet saka squeegee SPS?

Ana saiki loro model, siji karet M-jinis digunakake ing M-jinis lan Panel fiberglass FGB, lan liyane karet PLUS digunakake ing serat AS-karbon (konduktif, liyane solvent-tahan, lan liyane Menehi nyandhang tahan).

Apa sing specifications ukuran jinis M lim scraping?

model M duwe 9 * 50, 9 * 30, 7 * 40, 5 * 25, 5 * 20 kekandelan tip miturut kekandelan, lan bisa selaras miturut syarat customer.

Apa sing dimensi saka FGB fiberglass scraper?

Tradisional fiberglass industri layar printing FGB specifications 9 * 50 scraping, dawa nglereni miturut syarat customer. Bisa selaras miturut syarat customer.

Apa sing dimensi saka AS serat karbon squeegee?

Industri Printing layar tradisional AS specifications serat karbon scraping 7 * 50, dawa miturut syarat customer. Bisa selaras miturut syarat customer.

Apa format file lan pangaturan dhewe wektu dibutuhake kanggo layanan adat?

3D: STP, XT; CAD: versi 2000, wektu adat: ing 5 apa dina

Is it possible to grind the SPS squeegee?

Ing telung jinis scraper bisa lemah. model M lan model FGB single maksimum mecah jumlah 0.5mm (200 bolong mecah wheel). AS serat karbon scraping single maksimum jumlah mecah 0.1mm (200 bolong mecah wheel, Papan serat karbon uga bisa dadi lemah). The squeegee sing wis mung wis digunakake munggah ngandhut akèh nang solvent. Kakerasan sawijining pinggiran piso banget kurang supaya lemah langsung. Iku mung njupuk 24 jam sadurunge mecah.

Carane nginstal FGB fiberglass scraper lan AS serat karbon scraper menyang Jadwal conventional?

Loro-lorone ing FGB fiberglass scraper lan AS serat karbon scraper sing 1.2mm nglukis. Padha bisa diinstal karo pad nglukis 8mm, kang kita bisa nyedhiyani.

Pengawetan SPS Squeegee?

The squeegee is printed for a long time, and the solvent easily erodes the squeegee blade. The hardness and wear resistance of the squeegee are reduced. Therefore, after the squeegee has been printed for a long time, it needs to be cleaned, and after being left for 12-24 hours, it is used or ground again. If stored in a low-temperature environment, soak it in 30°C warm water for 10 minutes before use. Dry it with a cloth and use it. When the squeegee is left for a long time, it is forbidden to touch the other side of the squeegee to prevent the squeegee from deforming.