News

  • Summer expansion of Plet in 2020

    Plet organizes three group activities every year, which provides employees with opportunities to relax physically and mentally, as well as enhance communication and communication between employees. Every time the company's collective activities will let the employees bri...
    Read more
  • SPS brand and Japan Bando Brand Participated in the 2019 Shenzhen Touchscreen Exhibition

    SPS brand and Japan Bando Brand Participated in the 2019 Shenzhen Touchscreen Exhibition

    From November 21st to November 23rd, 2019, the influential and large-scale Shenzhen Full Touch and Display Exhibition in China’s touch screen industry was grandly launched at the Shenzhen Convention and Exhibition Center. As the weathervane of the domestic touch display industry, this exhib...
    Read more
  • SPS scraping rubber and Bando scraping rubber successfully participated in the 2019 Asia-Pacific Network Printing Exhibition

    SPS scraping rubber and Bando scraping rubber successfully participated in the 2019 Asia-Pacific Network Printing Exhibition

    Changzhou Plet Printing Technology is a professional agency of Japanese Solvent Resistant Squeegee,which contains SPS branded and Original Japan Bando Scraper.During ASGA & CSGIA 2019 Screen Printing & Digital Printing Exhibition held in Shanghai New Internationa...
    Read more
  • Rodent-like droppings, baby formula past sell date: Lancaster County restaurant inspections: June 7, 2019 | Restaurant Inspections

    The Pennsylvania, Department of Agriculture, uses a risk-based inspection reporting process for restaurants and other food handlers. Duke on Liberty, 1002 N. Duke St., May 13. Light is not shielded or shatter-proof in the walk-in cooler. Black, moist residue on the ice machine deflector plate; cl...
    Read more
  • Global Scrubber-Dryers Market (2018-2023) by Product Type, Applications, Revenue, Opportunities, Players, Regions

    The Worldwide Scrubber-Dryers Market is a recently published research report that covers every aspect of Global Scrubber-Dryers 2018 along with in-detailed analysis of Scrubber-Dryers market growth elements, Scrubber-Dryers market trends, size, demand and Scrubber-Dryers market distribution. The ...
    Read more
  • Talking about the screen printing of glass

    Glass screen printing refers to a screen printing method using a glass plate or a glass container as a main product. The use of glass has a long history in China, and even in today’s modern era, glass still plays an important role in our lives. At present, the financial crisis originating o...
    Read more
  • tips pangopènan layar printing Layar

    Preduli saka jinis printing layar, bolong kudu di resiki lan degreased sadurunge nggunakake. Yen karya degreasing cocog wis ora rampung, layar bakal delaminated utawa numpes ing proses printing. Yen kain net ora di resiki ing wektu, iku bakal garbled lan printing layar bakal ...
    Read more
  • SPS-FGB Serat Kaca Board Squeegee

    SPS-FGB Serat Kaca Board Squeegee

    Senajan downturn ekonomi sakabèhé ing 2015, nanging ing industri Printing layar isih ngrambah asil apik, ing taun iki, paling perusahaan layar printing uga liwat Optimization produk, integrasi sumber lan transformasi liyane, wus kanggo cepet njaluk industri panglimané heig ...
    Read more
  • karya mesin layar printing

    Layar printer bisa asas introduksi - 1. Plane flat layar karya mesin printing. 1 Bidang mesin layar printing program siklus apa. Ing cilik saka warata Halftone jinis layar monochromatic mesin layar printing semi-otomatis, salah siji saka siklus sawijining karya iku: dipakani → posisi → tiba ...
    Read more
  • introduksi jaringan Printing lan fungsi sawijining

    Titik ing printing muter peran penting banget. Dots bisa nransfer gradations, tingkat, lan werna saka gambar. Sembarang Renungan utawa transmisi sing arupi partikel pigmen utawa partikel perak kanggo mbentuk muni blooming dadi. Iki muni blooming lan lapisan kudu foto utawa meth liyane ...
    Read more
  • Carane nambah layar mesin printing efficiency produksi lan kualitas printing

    Kanggo pelanggan sing tuku printer layar, apa lagi badhan iku apa mesin dituku bisa duwe bathi. Dibandhingake operasi manual tradisional, printer layar semi-otomatis utawa sacara kebak-otomatis duwe kaluwihan ing ngisor iki: 1. First, ngurangi biaya pegawe. Sareh, s ...
    Read more
  • 2017 Pameran layar Shenzhen Tutul

    2017 Pameran layar Shenzhen Tutul

    Ing 2017 Pameran layar Shenzhen Tutul iki dianakaké ing 24 November ing Convention Shenzhen lan Pusat Pameran. PLET dipameraken Papan serat squeegee FGB, AS squeegee Papan serat karbon, lan squeegee gilingan otomatis. SPS layar printing squeegee diklasifikasikaké dadi telung kategori: ...
    Read more
  • Vietnam Screen Printing Exhibition 2017

    Vietnam Screen Printing Exhibition 2017

    On May 12, 2017, pameran layar printing kapindho dianakaké ing Pusat Pameran Saigon ing Ho Chi Minh, Vietnam. SPS account squeegee njupuk bagéyan ing pameran lan dibukak ing AS sepihak serat karbon squeegee. Kaluwihan saka AS serat karbon squeegee: 1, support sepihak punika m ...
    Read more
  • 2016 Pameran Semiconductor lan Microelectronics

    2016 Pameran Semiconductor lan Microelectronics

    Plet nabdab SPS Squeegee Sales Staff Technical kanggo Dolan maring Pameran Semiconductor lan Microelectronics dianakaké ing Big Ngarsane ing Tokyo ing Januari 18, 2016 mangertos teknologi printing layar lan ijolan pangolahan layar printing nggoleki, sak Komunikasi, layar printing pr ...
    Read more
  • SPS Squeegee Partisipasi ing Pameran 2015 CSGIA

    SPS Squeegee Partisipasi ing Pameran 2015 CSGIA

    On 21 Oktober, 2015, ing Pusat Expo New International Shanghai, SPS dibukak ing serat kaca Papan squeegee FGB lan M-jinis solvent-tahan nyandhang-tahan scraper, kang digunakake dikenali dening pelanggan. SPS account squeegee digawe saka squeegee polyurethane Japanese lan diolah dadi ...
    Read more