Warta

  • Ekspansi Plet ing musim panas ing taun 2020

    Plet organizes three group activities every year, which provides employees with opportunities to relax physically and mentally, as well as enhance communication and communication between employees. Every time the company's collective activities will let the employees bri...
    Waca liyane
  • Merek SPS lan Brand Jepang Bando Melu Pameran Touchscreen Shenzhen 2019

    Merek SPS lan Brand Jepang Bando Melu Pameran Touchscreen Shenzhen 2019

    Wiwit tanggal 21 November nganti 23 November, 2019, Pameran Sentuhan Lengkap lan Tampilan skala penuh Shenzhen ing industri layar sentuh China diluncurake kanthi mulia ing Pusat Pameran lan Pameran Shenzhen. Minangka cuaca ing industri tampilan tutul domestik, pameran iki ...
    Waca liyane
  • Karet SPS scraping karet lan karet Bando sukses melu Pameran Percetakan Jaringan Asia-Pasifik 2019

    Karet SPS scraping karet lan karet Bando sukses melu Pameran Percetakan Jaringan Asia-Pasifik 2019

    Changzhou Plet Printing Technology is a professional agency of Japanese Solvent Resistant Squeegee,which contains SPS branded and Original Japan Bando Scraper.During ASGA & CSGIA 2019 Screen Printing & Digital Printing Exhibition held in Shanghai New Internationa...
    Waca liyane
  • Kotoran kaya rodent, formula bayi sadurunge tuku tanggal: pamriksan restoran Lancaster County: 7 Juni 2019 | Pamriksan Restaurant

    Pennsylvania, Departemen Pertanian, nggunakake proses laporan inspeksi adhedhasar risiko kanggo restoran lan pawang panganan liyane. Adipati ing Liberty, 1002 N. Duke St., 13 Mei. Cahya ora bisa dilindhungi utawa ora bisa dibubarake ing adhem sing luwih dhuwur. Residu ireng lan lembab ing piring deflektor mesin es; cl ...
    Waca liyane
  • Pasar Pengering Scrubber Global (2018-2023) miturut Jinis Produk, Aplikasi, Pendapatan, Kesempatan, Pemain, Wilayah

    Pasar Scrubber-Dryers Worldwide minangka laporan riset sing diterbitake anyar sing nyakup saben aspek Global Scrubber-Dryers 2018 bebarengan karo analisis rinci babagan elemen pertumbuhan pasar Scrubber-Dryers, tren pasar Scrubber-Dryers, ukuran, permintaan lan pasar Scrubber-Dryers distribusi The ...
    Waca liyane
  • Ngomong babagan cetakan layar kaca

    Pencetakan layar kaca nuduhake cara nyithak layar kanthi nggunakake piring kaca utawa wadhah kaca minangka produk utama. Panggunaan kaca duwe sejarah sing dawa ing China, lan uga ing jaman modern saiki, kaca isih nduweni peran penting ing urip kita. Saiki, krisis finansial asale ...
    Waca liyane
  • tips pangopènan layar printing Layar

    Preduli saka jinis printing layar, bolong kudu di resiki lan degreased sadurunge nggunakake. Yen karya degreasing cocog wis ora rampung, layar bakal delaminated utawa numpes ing proses printing. Yen kain net ora di resiki ing wektu, iku bakal garbled lan printing layar bakal ...
    Waca liyane
  • SPS-FGB Serat Kaca Board Squeegee

    SPS-FGB Serat Kaca Board Squeegee

    Senajan downturn ekonomi sakabèhé ing 2015, nanging ing industri Printing layar isih ngrambah asil apik, ing taun iki, paling perusahaan layar printing uga liwat Optimization produk, integrasi sumber lan transformasi liyane, wus kanggo cepet njaluk industri panglimané heig ...
    Waca liyane
  • karya mesin layar printing

    Layar printer bisa asas introduksi - 1. Plane flat layar karya mesin printing. 1 Bidang mesin layar printing program siklus apa. Ing cilik saka warata Halftone jinis layar monochromatic mesin layar printing semi-otomatis, salah siji saka siklus sawijining karya iku: dipakani → posisi → tiba ...
    Waca liyane
  • introduksi jaringan Printing lan fungsi sawijining

    Titik ing printing muter peran penting banget. Dots bisa nransfer gradations, tingkat, lan werna saka gambar. Sembarang Renungan utawa transmisi sing arupi partikel pigmen utawa partikel perak kanggo mbentuk muni blooming dadi. Iki muni blooming lan lapisan kudu foto utawa meth liyane ...
    Waca liyane
  • Carane nambah layar mesin printing efficiency produksi lan kualitas printing

    Kanggo pelanggan sing tuku printer layar, apa lagi badhan iku apa mesin dituku bisa duwe bathi. Dibandhingake operasi manual tradisional, printer layar semi-otomatis utawa sacara kebak-otomatis duwe kaluwihan ing ngisor iki: 1. First, ngurangi biaya pegawe. Sareh, s ...
    Waca liyane
  • 2017 Pameran layar Shenzhen Tutul

    2017 Pameran layar Shenzhen Tutul

    Ing 2017 Pameran layar Shenzhen Tutul iki dianakaké ing 24 November ing Convention Shenzhen lan Pusat Pameran. PLET dipameraken Papan serat squeegee FGB, AS squeegee Papan serat karbon, lan squeegee gilingan otomatis. SPS layar printing squeegee diklasifikasikaké dadi telung kategori: ...
    Waca liyane
  • Pameran Percetakan Layar Vietnam 2017

    Pameran Percetakan Layar Vietnam 2017

    On May 12, 2017, pameran layar printing kapindho dianakaké ing Pusat Pameran Saigon ing Ho Chi Minh, Vietnam. SPS account squeegee njupuk bagéyan ing pameran lan dibukak ing AS sepihak serat karbon squeegee. Kaluwihan saka AS serat karbon squeegee: 1, support sepihak punika m ...
    Waca liyane
  • 2016 Pameran Semiconductor lan Microelectronics

    2016 Pameran Semiconductor lan Microelectronics

    Plet nabdab SPS Squeegee Sales Staff Technical kanggo Dolan maring Pameran Semiconductor lan Microelectronics dianakaké ing Big Ngarsane ing Tokyo ing Januari 18, 2016 mangertos teknologi printing layar lan ijolan pangolahan layar printing nggoleki, sak Komunikasi, layar printing pr ...
    Waca liyane
  • SPS Squeegee Partisipasi ing Pameran 2015 CSGIA

    SPS Squeegee Partisipasi ing Pameran 2015 CSGIA

    On 21 Oktober, 2015, ing Pusat Expo New International Shanghai, SPS dibukak ing serat kaca Papan squeegee FGB lan M-jinis solvent-tahan nyandhang-tahan scraper, kang digunakake dikenali dening pelanggan. SPS account squeegee digawe saka squeegee polyurethane Japanese lan diolah dadi ...
    Waca liyane