2017 Shenzhen Touch Screen Exhibition

Ing 2017 Pameran layar Shenzhen Tutul iki dianakaké ing 24 November ing Convention Shenzhen lan Pusat Pameran. PLET dipameraken Papan serat squeegee FGB, AS squeegee Papan serat karbon, lan squeegee gilingan otomatis.

21

SPS layar printing squeegee diklasifikasikaké dadi telung kategori: M jinis squeegee, FGB serat kaca Papan squeegee lan serat karbon antistatic squeegee. The FGB squeegee bisa nyedhiyani amba printing stabil lan meksa printing. Saliyane ing kaluwihan saka squeegee FGB, serat karbon squeegee antistatic uga solves masalah wiredrawing elektrostatik lan mabur mangsi.

534


Post time: Mar-23-2018