How to improve screen printing machine production efficiency and printing quality

Kanggo pelanggan sing tuku printer layar, apa lagi badhan iku apa mesin dituku bisa duwe bathi. Dibandhingake operasi manual tradisional, printer layar semi-otomatis utawa sacara kebak-otomatis duwe kaluwihan ing ngisor iki: 1. First, ngurangi biaya pegawe. Sareh, nyepetake produksi lan nambah efficiency produksi. 3, pungkasanipun: ngurangi tingkat kethokan, nambah kualitas produk dicithak. Kanggo entuk ndhuwur telu, ingkang paling kritis kanggo mesthekake kualitas lan layanan saka printer layar. First, kualitas mesin layar printing: masalah telung dina karo loro mesin, ora cara kanggo nggawa efficiency produksi dhuwur. Ing nalisir, bakal wektu tundha produksi pelanggan amarga ora perusahaan bisa njamin layanan ing telpon. Kapindho, ana layanan cepet lan pas wektune njamin sawise-sales: sawise-sales service badhan liyane kanggo perusahaan; layanan sawise-sales pas wektune lan cepet bisa nyilikake mundhut saka perusahaan. Katelu, luwih Kemanusiaan layar printing manufaktur machine: operasi humanized mesin printing layar, bisa nggawe Staff technical luwih gampang kanggo nggunakake, supaya ing wektu cedhak bisa kanggo operate diwasa, mesin layar printing apik, ing edition pisanan saka biasa layar Printing A Teknisi ing stasiun mesin uga nganti 30 menit, nanging karo mesin pangguna-loropaken lan fleksibel, Teknisi uga bisa kanggo tune menyang tataran produksi ing 10 menit.


Post time: Mar-23-2018