Screen printing machine works

Layar printer bisa introduksi asas -

1. Plane flat layar karya mesin printing.

1 Bidang mesin layar printing program siklus apa. Ing cilik saka warata Halftone jinis layar monochromatic mesin layar printing semi-otomatis, salah siji saka siklus sawijining karya iku: dipakani → posisi → Mudhun mati → mudhun kanggo piring mangsi, bali menyang plate ink → scraping stroke ink → Rising kanggo ink plate → nyelehake bali kanggo piring ink → angkat versi → ink bali stroke → release posisi → nampa.

 Ing operasi siklus dadi, anggere fungsi bisa temen maujud, ing wektu dikuwasani dening saben tumindak kudu dadi cendhek sabisa, supaya minangka kanggo shorten saben siklus apa lan nambah efficiency karya.

 3 line imprinting. Sak proses printing, piring mangsi lan piring layar sing dipencet kanggo mbentuk barisan kontak antarane piring layar lan landasan, kang diarani baris weton. baris iki ing pojok squeegee lan garis kaetung mbentuk permukaan print. Iku angel entuk Nip becik amarga stroke print proses dinamis.

mesin printing 3 Layar dianggo. Njupuk layar mesin printing layar bidang tangan-shaped umum digunakake minangka conto, ing asas apa mesin layar printing bisa diterangake minangka nderek: daya iki ditularaké kanthi mekanisme transmisi, supaya squeegee ink mekso tinta lan layar piring printing sak gerakan kanggo nggawe layar piring lan landasan wangun baris imprinting. Wiwit layar wis ketegangan N1 lan N2, a F2 pasukan wis kui squeegee, lan mari nimbulaké piring layar ora kanggo tutul landasan kajaba baris imprinting. ink punika Ing efek saka squeegee kang squeezing F1 pasukan, squeegee ing trocoh saka Nip obah menyang landasan liwat bolong.

 Sak proses printing, piring printing layar lan squeegee sing dipindhah relatif kanggo saben liyane, lan squeezing pasukan F1 lan F2 mari uga dipindhah synchronously. Ing tumindak sing mari ing, layar bali menyang kontak karo landasan ing wektu supaya kontak. Imprinted reged. Sing, sak stroke printing, layar terus-terusan deformed lan rebounded.

 Sawise squeegee jangkep Printing unidirectional, squeegee wis suwek saka landasan bebarengan karo piring layar. Ing wektu sing padha, squeegee wis bali kanggo tinta kanggo ngrampungake siklus printing. Ing kadohan antarane permukaan ndhuwur landasan lan lumahing mburi piring layar sawise ink bali diarani minangka plate kadohan padha utawa kadohan net, lan umume sing arep 2-5 mm. Nalika tangan-dicithak, technique operator lan keahlian pengaruhe tatanan Nip langsung. Ing laku, printer layar wis nambah akèh pengalaman terkenal, kang bisa nyimpulaken ing enem TCTerms, sing, kanggo njamin linearity, kacepetan seragam, amba witjaksono, meksa kesetaraan, nétral lan verticality saka squeegee ing. Ing tembung liyane, squeegee ngirim terus maju sak printing, lan ora bisa obah-obah tengen lan kiwa; iku ora bisa dadi cepet sadurunge lan sawise iku cepet, lan bisa dadi alon utawa cepet sadurunge lan sawise iku cepet; amba saka karep kanggo piring ink kudu tetep ajeg, lan khusus manungsa waé kudu mbayar kanggo ngatasi amba ngiringake. Mboko sithik nambah masalah umum; meksa printing kudu katahan seragam; tetep ing jarak antarane squeegee lan sisih utama saka pigura bolong witjaksono; lan supaya piring mangsi lan pigura vertikal.

2. Flat lumahing layar karya mesin printing. Flat layar printing layar lumahing nuduhake layar printing karo layar warata ing bentuke silinder utawa lumahing conical. Kanthi kondisi tartamtu, iku uga bisa kanggo nindakake printing layar ing lumahing mlengkung kaya lumahing elips, lumahan drum, lan lumahing busar.

mesin layar lumahing printing garing-net sudhut mlengkung yaiku mesin sing adopts piring flat layar kanggo print ing lumahing sudhut mlengkung.

Prinsip printer layar warata karo lumahing sudhut mlengkung a-roller prewangan b-sumbu bakal ndhukung prewangan c-mozaik. Sak printing, warata plate Layar Printing lan landasan pamindhahan nalika squeegee punika nulis. Warata plate layar printing wis clamped ing pigura layar lan layar warata sudhut mlengkung gerakane mesin layar printing ing kacepetan seragam. Materi printing diselehake ing piranti ndhukung muter amarga gesekan piring layar. Kacepetan line saka landasan sudhut mlengkung ing baris Nip padha kacepetan saka piring flat layar kanggo mujudaken printing squeegee.

 Miturut teori, baris embossing arep ing busbar paling saka landasan printing lumahing kanggo nggampangake nambah amba mati-web lan njupuk kualitas printing. Kanggo penak saka imbuhan, squeegee umume adopts amba Bias 60 ° ± 15 °, lan dibutuhake kanggo bisa kanggo nyetel jurusan vertikal lan munggah-lan-mudhun ukuran. Imbuhan kanggo vertikal kanggo mesthekake yen baris pinggiran ora gawé shift tambahan nalika ngatur munggah lan mudhun, lan tansah aligns karo bis A dhuwur; ing squeegee karo amba vertikal 60 ° ± 15 ° digunakake kanggo mesthekake yen amba squeegee wis kawangun sawise instalasi vertikal. α. Ing imbuhan nyata, supaya kanggo mesthekake yen piring printing layar bidang lan materi printing lumahing sing suwek ing wektu, baris imprinting kang luwih maju. Ing tartamtu, nalika diameteripun landasan punika relatif gedhe, baris imprinting kudu dumunung maju. Dhukungan piranti kanggo printing sudhut mlengkung punika Kabeh jinis piranti khusus sing dirancang lan diprodhuksi dening pangguna miturut syarat produk.

kontaner bentuke silinder utawa kontaner conical bisa dicithak kanthi loro pasangan arah roller ing lumahing sudhut mlengkung, kantong-jinis lan tuwung-jinis bantalan Bushing kanthi dawa kanggo rasio diameteripun kurang saka 1,5, lan kontaner kothong fleksibel bisa didhukung dening piranti inflatable. ellipsis kirang langkung bagean saka lumahing bentuke silinder sing bisa didhukung dening mozaik bentuke silinder.

Prinsip Printing ing lumahing ing conthong Sejatine padha prinsip Printing ing lumahing slinder. Bedanipun wonten ing wangun Graphic saka piring printing layar lan wangun gerakan saka piring layar printing. Nalika nggawe piring layar printing digunakake kanggo printing lumahing ing conthong, iku perlu kanggo pisanan tarik tampilan unfolded saka lumahing ing conthong, lan golek tengah sektor adhedhasar tampilan unfolded, banjur pilih bingkai sing pas kanggo nggawe piring layar.

Ing versi efgh sing bisa rampung nadhahi Abed penggemar-shaped, piring printing kontek kanggo wangun penggemar diprodhuksi. Ndandani hak-amba bar ing efgh versi lan nginstal o-sumbu minangka versi penggemar-shaped. Banjur, minangka karo printing saka lumahing slinder, papat rollers digunakake kanggo ndhukung landasan ing piring, agul-agul tetep, lan piring dipindhah ing wangun penggemar, lan lumahing saka piring conthong bisa dicithak kanthi mencet agul-agul. Sak printing, Printing conical wis digawa menyang kontak baris karo piring layar printing ing meksa squeegee tartamtu; nalika piring layar printing bergerak horisontal watara sumbu drawing pembangunan penggemar-shaped, materi printing wis diputer synchronously ing piranti ndhukung. Olahraga; ink ing meksa saka squeegee ing, ora kejawab kasebut kanggo lumahing ing landasan kanggo ngrampungake printing ing.


Post time: Mar-23-2018