Screen printing screen maintenance tips

Preduli saka jinis printing layar, bolong kudu di resiki lan degreased sadurunge nggunakake. Yen karya degreasing cocog wis ora rampung, layar bakal delaminated utawa numpes ing proses printing. Yen kain net ora di resiki ing wektu, iku bakal garbled lan printing layar bakal unsmooth nalika digunakake kanggo wektu sabanjuré. Sak proses printing, supaya gawe sengaja utawa karusakan kanggo bolong, kontak karo piso utawa obyek sing landhep liyane kudu nyingkiri. komponen Pneumatic, ora bisa nggawe kakehan banyu lan lenga menyang ing sistem online meksa, supaya Gagal silinder lan shorten layanan gesang silinder kanggo mesthekake pangatusan tekanan hawa lan resik, iku paling apik kanggo nginstal dryer beku. aliran miskin mangsi lan Peeling akèh alesan langsung kanggo panggantos layar. Yen karya suwene pangopènan rampung, masalah bakal suda sak proses printing, supaya layar ora bisa mung tahan ewu printing, nanging uga ngluwihi gesang layanan. Ing liyane nalika shutting mudhun karya, kudu mati mati ngalih daya lan sumber tekanan hawa; kontrol kacepetan tutup silinder lan Ministries kudu supaya mundhut magnetik; kanthi skor geser horisontal lan tliti komponen Highly dicocogaké kudu umum digunakake kanggo ngilangke resik lan Minyak, kanggo nyegah teyeng disababaké déning impact saka tliti. Menehi nomer Weaving lan layanan gesang bolong ing pigura uga cara sing apik kanggo njamin printing layar normal. Kajaba iku, ing pilihan saka pigura cocok, bolong, lan pangopènan cukup bakal nggawe karya layar printing luwih efektif. Mulane, yen sampeyan pengin nggunakake layar printing layar mesin kanggo dangu, nglampahi wektu liyane ing pangopènan.


Post time: Mar-23-2018