SPS-FGB Fiber Glass Board Squeegee

Senajan downturn ekonomi sakabèhé ing 2015, nanging ing industri Printing layar isih ngrambah asil apik, ing taun iki, paling perusahaan layar printing uga liwat Optimization produk, integrasi sumber lan transformasi liyane, wus kanggo cepet njaluk Heights panglimané industri, kang uga ningkataké Ing pangembangan industri layar printing. Ing saiki, printing layar wis luwih apik lan apik loro ing teknologi automation, teknologi jaminan kualitas, lan ing tingkat saka peralatan lan bahan Manufaktur.

1

Ing pangembangan industri printing layar, inks, layar layar printing, lan mesin printing asring badhan. Nanging, sawetara wong kasengsem ing printing layar lan squeegee. Nanging, squeegee main peran tombol ing fineness lan stabilitas saka printing. Peran. Liyang Preet Printing Co., Ltd. (disingkat "Platt") punika Supplier profesional saka layar printing Consumables. Ing riset lan hard karya tireless sawijining, SPS Precision Screen Printing lan Squeegee wis mboko sithik menang pangenalan saka pasar lan industri. Cukup misuwur. Ing 2016, produk utama Pratt kang SPS-FGB fiberglass scraping lan SPS-FGB-AS serat karbon antistatic scraping.

2

Ing kauntungan saka SPS-FGB fiberglass scraping iku Papan serat kaca ndhukung lim scraping. Malah yen lim scraping wis direndhem ing tinta kanggo dangu, printing ora gampang deformed. Mulane, ing SPS-FGB Papan serat kaca scraping lim bisa nyedhiyani meksa printing stabil. , Amba printing Konsisten, resistance abrasion dhuwur lan resistance solvent, cocok kanggo industri printing layar tliti kayata garis nggoleki, dot printing, lan film kontrol kekandelan, kayata: layar tutul printing ireng lan putih layar tutup, tutul layar TP salaka kontrol kekandelan film (nyimpen 8% Silver Tempel), Home Appliance Dekorasi Industry Transparent Warna & Dot Printing, Home Appliance Dekorasi Industry Pearl Powder Printing (Screen Printing Gampang Kanggo Ink), Automobile Dashboard Industry Kobongan Inks Lan Transparent Printing, cahya Guide Plate Industry Dot Printing, RF Label Superfine Silver Line printing, photovoltaic printing line kothak lan ing.

SPS-FGB-AS serat karbon squeegee anti statis ora mung nduweni kinerja kebak FGB fiberglass squeegee, iku uga bisa ngangkat listrik statis kui sak suwene proses printing. Amarga SPS-FGB-AS scraping lim serat karbon anti statis digawe saka conductive Papan serat karbon lan anti-statis AS scraping lim, AS scraping karet bisa kasil ngurangi nilai resistance scraping kanggo 10 MΩ, kang bisa dirilis sak printing ing proses. Listrik statis, supaya klempakan elektrostatik ing proses printing layar lan kedadean saka teken lan mangsi mabur, kang uga nemen nambah kualitas prodhuk.

3

Quality menehi sing anget produk, nuduhake karakter perusahaan, lan uga kauntungan kanggo pangembangan perusahaan. Kanggo kualitas produk, Prete strictly kontrol bahan mentahan, adopts pangolahan produksi ngelmu, lan wis kaleksanan tata cara testing kaku. Saka perspektif pasar, strategi Pret kang wis ngrambah apik banget asil. Nanging gaman heavy Pret kang ora winates kanggo iki. Ing jaman pengalaman layanan-oriented, Pretto nempatno layanan pisanan ing pembangunan ing perusahaan, lan nduwe jaringan marketing lengkap lan wis dodolan lan sistem layanan sawise-sales. Online wis dodolan rembugan technical bisa dilakukan saka loro saluran online lan offline, lan plans rationalization lan layanan sawise-sales standarisasi bisa dijupuk sak sale, supaya minangka kanggo gawe marem syarat customer kanggo maksimum bisa jembar. misi Pratt: introduksi saka layar sutra Printing produk anyar, pangolahan anyar, lan ningkataké pangembangan industri layar sutra.

4


Post time: Mar-23-2018