How to improve screen printing machine production efficiency and printing quality

За клиенти кои купуваат екран принтери, она што тие се најмногу загрижени за е дали купени машини може да биде профитабилна. Во споредба со традиционалните рачни операции, полу-автоматски или целосно автоматски екран печатари имаат следниве предности: 1. Прво, намалување на трошоците на работна сила. Второ, зголемување на производството и да се зголеми ефикасноста на производството. 3, на крај: намалување на стапката остатоци, да се подобри квалитетот на печатени производи. За постигнување на горенаведените три поени, на повеќето критични е да се обезбеди квалитет и услуга на екранот принтери. Прво, квалитетот на машината за печатење на екран: тридневна проблем со две машини со, постои начин да се донесе висок ефикасноста на производството. Напротив, тоа ќе го одложи производството на клиенти, бидејќи ниту една компанија не може да гарантира услуги на повик. Второ, постои брз и навремена услуга по продажбата гаранција: по продажбата на услугата е друга грижа за претпријатието; навремена и брза услуга по продажбата може да се намали загубата на претпријатието. Трето, похумани печатење на екран машина производители: хуманизирано операција на машина за печатење на екран, може да се направи технички персонал полесно да се користи, така што во најкус можен рок да работат зрели, добар екран машина за печатење, во првото издание на обичен екран печатење а техничар во станица на машината може да потрае до 30 минути, но со user-friendly и флексибилни машина, техничар може да биде во можност да се вклучите во фазата на производство за 10 минути.


Post time: Mar-23-2018