FAQs

FAQS

Cilat janë llojet kryesore të SPS kruajtëse?

SPS kruajtëse është klasifikuar në tri kategori kryesore: 1. Traditional M-lloj kruajtëse (pa pjatë mbështetje). 2, tekstil me fije qelqi FGB scraping. 3, fibra karboni AS njëanshëm scraping gomë.

Ka disa modele të pjesës gomës të kruajtëse SPS?

Aktualisht ka dy modeleve, një është M-type gome përdorur në M-tipit dhe FGB paneleve fije qelqi, dhe tjetra është gome plus perdorur ne fibra AS-karbon (përçueshëm, më shumë tretës-rezistente, dhe më shumë wear- rezistente).

Cilat janë specifikimet madhësia e tipit M scraping zam?

Modelet M kanë 9 * 50, 9 * 30, 7 * 40, 5 * 25, 5 * 20 trashësi tip sipas trashësi, dhe mund të jenë përshtatur sipas kërkesave të konsumatorëve.

Cilat janë dimensionet e FGB tekstil me fije qelqi kruese?

tradicionale tekstil me fije qelqi industrinë e shtypjes ekran FGB scraping specifikat e 9 * 50, gjatësia e prerjes sipas kërkesave të konsumatorëve. Mund të personalizohet sipas kërkesave të konsumatorëve.

Cilat janë dimensionet e si fibër karboni kruajtëse?

Industri Shtypshkrimi tradicionale ekran si specifikimet fibër karboni scraping 7 * 50, gjatësi sipas kërkesave të konsumatorëve. Mund të personalizohet sipas kërkesave të konsumatorëve.

Çfarë është format file dhe customization koha e nevojshme për shërbime me porosi?

3D: STP, XT; CAD: 2000 version, koha porosi: brenda 5 ditëve të punës

Is it possible to grind the SPS squeegee?

Tre llojet e kruese mund të terren. Modeli M dhe modeli FGB vetme maksimale rëndë Shuma 0.5mm (200 rrjetë grihë). AS fibër karboni scraping vetme shumën maksimale të rëndë 0.1mm (200 rrjetë grihë, bordi fibër karboni mund të jetë terren). Kruajtëse se ka qenë vetëm përdorur deri përmban shumë brenda tretës. Ngurtësinë e buzë thikë është shumë i ulët për t'u terren menjëherë. Ajo merr vetëm 24 orë para se të rëndë.

Si për të instaluar FGB tekstil me fije qelqi kruese dhe si kruese fibër karboni në anekset konvencionale?

Dy tekstil me fije qelqi kruese FGB dhe AS fibër karboni kruese janë 1.2mm trasha. Ata mund të jetë i instaluar me një jastëk 8mm trashë, të cilat ne mund të sigurojë.

Mirëmbajtja e SPS kruajtëse?

The squeegee is printed for a long time, and the solvent easily erodes the squeegee blade. The hardness and wear resistance of the squeegee are reduced. Therefore, after the squeegee has been printed for a long time, it needs to be cleaned, and after being left for 12-24 hours, it is used or ground again. If stored in a low-temperature environment, soak it in 30°C warm water for 10 minutes before use. Dry it with a cloth and use it. When the squeegee is left for a long time, it is forbidden to touch the other side of the squeegee to prevent the squeegee from deforming.