2017 Shenzhen Touch Screen Exhibition

2017 Shenzhen Prekje Ekspozita Screen u mbajt më 24 nëntor në Konventën Shenzhen dhe qendrën e ekspozitave. Plet ekspozuara FGB tekstil me fije qelqi bordit kruajtëse, si bordi fibër karboni kruajtëse, dhe mulli automatik kruajtëse.

21

SPS shtypjen ekran kruajtëse është klasifikuar në tri kategori: M lloj kruajtëse, FGB fibër qelqi bordit kruajtëse dhe fibër karboni kruajtëse antistatike. Kruajtëse FGB mund të sigurojë kënd të qëndrueshme shtypjen dhe presionin printim. Përveç avantazhet e kruajtëse FGB, fibër karboni kruajtëse antistatike gjithashtu zgjidh problemin e wiredrawing elektrostatike dhe bojë fluturues.

534


Post time: Mar-23-2018