How to improve screen printing machine production efficiency and printing quality

Për klientët të cilët blejnë printera ekran, atë që ata janë më të shqetësuar në lidhje është nëse makinat e blera mund të jetë fitimprurës. Në krahasim me operacionet tradicionale manuale, printera gjysmë-automatike ose plotësisht automatike ekran kanë përparësitë e mëposhtme: 1. Së pari, të zvogëlojë kostot e punës. Së dyti, të përshpejtojë prodhimin dhe për të rritur efikasitetin e prodhimit. 3, në fund: të reduktojë normën skrap, për të përmirësuar cilësinë e produkteve të shtypura. Për të arritur mësipërme tre pikë, gjëja më e rëndësishme është për të siguruar cilësinë dhe shërbimin e printera ekran. Së pari, në cilësinë e makinës shtypjen ekran: një problem tre-ditore me dy makina, ka asnjë mënyrë për të sjellë efikasitet të lartë të prodhimit. Në të kundërtën, ajo do të vonojë prodhimin e klientëve, sepse asnjë kompani mund të garantojë shërbime on-thirrje. Së dyti, nuk është një shpejtë dhe në kohë pas shitjes garanci shërbimit: pas shitjes shërbimi është një tjetër shqetësim për ndërmarrjen; pas-shitjes shërbimi me kohë dhe të shpejtë mund të minimizuar humbjen e ndërmarrjes. Së treti, më humane shtypjen ekran prodhuesit makinë: Operacioni humanizuar e makinës shtypjen ekran, mund të bëjë një staf teknik i lehtë për t'u përdorur, në mënyrë që në kohën më të shkurtër të mundshme për të vepruar pjekur, një makinë të mirë shtypjen ekran, në edicionin e parë të një të zakonshëm shtypjen e një teknik në stacionin makinë ekran mund të zgjasë deri në 30 minuta, por me një makinë përdorues-miqësor dhe fleksibël, një teknik mund të jetë në gjendje për të akorduar në fazën e prodhimit në 10 minuta.


Post time: Mar-23-2018