Screen printing screen maintenance tips

Pavarësisht nga lloji i shtypjes ekran, rrjetë duhet të pastrohen dhe degreased para përdorimit. Nëse puna përkatëse degreasing nuk është bërë, në ekran do të delaminated ose shkatërruar në procesin e shtypjes. Nëse leckë neto nuk është pastruar në kohë, ajo do të jetë e ngaterruar dhe shtypjen ekran do të jetë unsmooth kur ajo është përdorur për herën tjetër. Gjatë procesit të printimit, për të shmangur plasaritje ose dëmtim aksidentale në rrjetë, kontakti me një thikë apo objekt tjetër të mprehtë duhet të shmanget. komponentet pneumatike, nuk mund të bëjë shumë ujë dhe vaj në sistemin e presionit të ajrit, për të shmangur dështimin cilindër dhe shkurtojnë jetën e shërbimit të cilindër të siguruar tharje kompresuar ajrore dhe të pastër, ajo është e mirë për të instaluar tharëse ngrijë. rrjedhjen e dobët të bojës dhe web lëkurë janë dy arsye të drejtpërdrejtë për zëvendësimin ekran. Nëse puna e duhur mirëmbajtjes është bërë, problemet do të reduktohen gjatë procesit të shtypjes, në mënyrë që ekrani nuk mund të përballojë mijëra e shtypjes, por edhe të zgjasë jetën e shërbimit. Tjetër është kur mbylljen e punës, duhet të pres kaloni pushtet dhe burimin ajër të ngjeshur; kontrollit të shpejtësisë valvula cilindër dhe ministritë duhet të shmangin humbjen magnetike; pasi pozicioni horizontal rrëshqitje dhe saktësi komponente shumë të krahasohen duhet të përdoret zakonisht për të fshirë të pastër dhe të naftës, për të parandaluar ndryshk shkaktuar nga ndikimi i saktësi. Shënimi numrin gërshetim dhe jetën shërbimit të rrjetë në kuadrin është gjithashtu një mënyrë e mirë për të garantuar shtypjen normale ekran. Përveç kësaj, zgjedhja e një kuadri të përshtatshëm, rrjetë, dhe mirëmbajtjen e arsyeshme do të bëjë punën shtypjen ekran më efektive. Prandaj, në qoftë se ju doni të përdorni ekranet makine shtypjen Screen për një kohë të gjatë, të shpenzojnë më shumë kohë në mirëmbajtjen.


Post time: Mar-23-2018