Contact Us

ChangZhou Plet Printing Téhnologi CO, .LTD.

Taros Kami

20200511143202

alamat

Anyar kakuatan venture puseur 21A, QingyangRoad NO.1, Changzhou Kota, Propinsi Jiangsu, Cina

Surélék

Eric@plet.cn

telepon

+86 18015055391

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6am
Saturday:10am to 2pm
Sunday:Closed

Hoyong Anjeun gawekeun AS?

Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami