FAQs

FAQS

Naon jenis utama SPS squeegee?

SPS squeegee ieu digolongkeun kana tilu kategori utama: 1. Tradisional M-tipe squeegee (tanpa rojongan plat). 2, FGB orat scraping. 3, serat karbon AS sapihak scraping karét.

Aya sababaraha model sahiji bagian karét tina squeegee SPS?

Aya ayeuna aya dua model, salah teh karét M-tipe dipaké dina M-jenis na panels orat FGB, sarta lain mangrupa karet PLUS dipaké dina serat AS-karbon (conductive, beuki pangleyur-tahan, jeung leuwih wear- tahan).

Naon spésifikasi ukuran tina tipe M lem scraping?

model M gaduh 9 * 50, 9 * 30, 7 * 40, 5 * 25 5 * 20 ketebalan tip nurutkeun ketebalan, sarta bisa ngaropéa nurutkeun syarat customer.

Naon diménsi FGB orat scraper?

Dukun orat Industri layar percetakan FGB spésifikasi 9 * 50 scraping, panjang motong nurutkeun syarat customer. Bisa ngaropéa nurutkeun syarat customer.

Naon diménsi AS serat karbon squeegee?

Industri percetakan layar tradisional AS spésifikasi serat karbon scraping 7 * 50, panjangna nurutkeun syarat customer. Bisa ngaropéa nurutkeun syarat customer.

What is the format file na kustomisasi waktu diperlukeun pikeun layanan custom?

3D: STP, XT; CAD: Vérsi 2000, waktos custom: dina 5 poé gawé

Is it possible to grind the SPS squeegee?

Tilu jenis scraper bisa taneuh. Modél M sarta modél FGB tunggal maksimum grinding Jumlah 0.5mm (200 bolong grinding kabayang). AS serat karbon scraping tunggal maksimum Jumlah grinding 0.1mm (200 bolong grinding kabayang, dewan serat karbon ogé bisa jadi taneuh). The squeegee nu geus ngan kungsi dipaké nepi ngandung loba jero pangleyur. Karasa ujung péso teuing low bisa taneuh langsung. Butuh ngan 24 jam saméméh grinding.

Kumaha carana install FGB orat scraper jeung AS serat karbon scraper kana fixtures konvensional?

Boh FGB orat scraper jeung AS serat karbon scraper anu 1.2mm kandel. Éta bisa dipasang kalayan hiji Pad kandel 8mm, nu bisa nyadiakeun.

Pangropéa of SPS Squeegee?

The squeegee is printed for a long time, and the solvent easily erodes the squeegee blade. The hardness and wear resistance of the squeegee are reduced. Therefore, after the squeegee has been printed for a long time, it needs to be cleaned, and after being left for 12-24 hours, it is used or ground again. If stored in a low-temperature environment, soak it in 30°C warm water for 10 minutes before use. Dry it with a cloth and use it. When the squeegee is left for a long time, it is forbidden to touch the other side of the squeegee to prevent the squeegee from deforming.