News

  • SPS brand and Japan Bando Brand Participated in the 2019 Shenzhen Touchscreen Exhibition

    SPS brand and Japan Bando Brand Participated in the 2019 Shenzhen Touchscreen Exhibition

    From November 21st to November 23rd, 2019, the influential and large-scale Shenzhen Full Touch and Display Exhibition in China’s touch screen industry was grandly launched at the Shenzhen Convention and Exhibition Center. As the weathervane of the domestic touch display industry, this exhib...
    Read more
  • SPS scraping rubber and Bando scraping rubber successfully participated in the 2019 Asia-Pacific Network Printing Exhibition

    SPS scraping rubber and Bando scraping rubber successfully participated in the 2019 Asia-Pacific Network Printing Exhibition

    Changzhou Plet Printing Technology is a professional agency of Japanese Solvent Resistant Squeegee,which contains SPS branded and Original Japan Bando Scraper.During ASGA & CSGIA 2019 Screen Printing & Digital Printing Exhibition held in Shanghai New Internationa...
    Read more
  • Rodent-like droppings, baby formula past sell date: Lancaster County restaurant inspections: June 7, 2019 | Restaurant Inspections

    The Pennsylvania, Department of Agriculture, uses a risk-based inspection reporting process for restaurants and other food handlers. Duke on Liberty, 1002 N. Duke St., May 13. Light is not shielded or shatter-proof in the walk-in cooler. Black, moist residue on the ice machine deflector plate; cl...
    Read more
  • Global Scrubber-Dryers Market (2018-2023) by Product Type, Applications, Revenue, Opportunities, Players, Regions

    The Worldwide Scrubber-Dryers Market is a recently published research report that covers every aspect of Global Scrubber-Dryers 2018 along with in-detailed analysis of Scrubber-Dryers market growth elements, Scrubber-Dryers market trends, size, demand and Scrubber-Dryers market distribution. The ...
    Read more
  • Talking about the screen printing of glass

    Glass screen printing refers to a screen printing method using a glass plate or a glass container as a main product. The use of glass has a long history in China, and even in today’s modern era, glass still plays an important role in our lives. At present, the financial crisis originating o...
    Read more
  • tips pangropéa layar percetakan layar

    Paduli tipe percetakan layar, bolong nu kudu cleaned na degreased saméméh pamakéan. Mun karya degreasing pakait teu rengse, layar bakal delaminated atawa ancur dina prosés percetakan. Lamun lawon net teu cleaned dina jangka waktu, éta bakal garbled sarta percetakan layar bakal ...
    Read more
  • SPS-FGB Serat Kaca Board Squeegee

    SPS-FGB Serat Kaca Board Squeegee

    Sanajan downturn ékonomi sakabéh di 2015, tapi industri percetakan layar tetep kahontal hasilna alus, dina taun ieu, paling pausahaan layar percetakan ogé ngaliwatan optimasi produk, integrasi sumberdaya jeung transformasi sejen, hoping gancang nangkep industri urang commanding heig ...
    Read more
  • karya mesin layar percetakan

    Layar printer dianggo prinsip bubuka - 1. Tah layar datar karya mesin percetakan. 1 Tah kitu mesin layar percetakan program siklus kerja. Dina kasus hiji datar halftone tipe layar monochromatic mesin layar percetakan semi-otomatis, salah sahiji siklus usaha nyaeta: dahar → positioning → ragrag ...
    Read more
  • bubuka jaringan percetakan jeung fungsi na

    Titik-titik di percetakan maénkeun peran anu kacida penting. Titik-titik bisa mindahkeun gradations, tingkat, sarta kelir gambar. Sagala reflections atanapi transmisi anu diwangun ku partikel pigmén atawa partikel pérak pikeun ngabentuk nada mekar kontinyu. Ieu nada mekar sarta lapisan kudu difoto atawa meth lianna ...
    Read more
  • Kumaha carana ngaronjatkeun layar mesin percetakan efisiensi produksi jeung kualitas percetakan

    Pikeun nasabah anu mésér printer layar, naon aranjeunna paling paduli nya naha mesin dibeuli tiasa nguntungkeun. Dibandingkeun operasi manual tradisional, printer layar semi-otomatis atawa pinuh-otomatis boga kaunggulan handap: 1. Kahiji, ngurangan biaya kuli. Bréh, s ...
    Read more
  • 2017 Pameran Screen Shenzhen Toel

    2017 Pameran Screen Shenzhen Toel

    The 2017 Pameran Screen Shenzhen Toel dilaksanakeun dina Nopémber 24 di Konvénsi Shenzhen jeung Center Pameran. PLET exhibited dewan orat squeegee FGB, AS squeegee dewan serat karbon, jeung squeegee coét otomatis. SPS layar percetakan squeegee ieu digolongkeun kana tilu kategori: ...
    Read more
  • Viétnam Screen Printing Pameran 2017

    Viétnam Screen Printing Pameran 2017

    Dina bulan Méi 12, 2017, pameran layar percetakan kadua dilaksanakeun dina Center Pameran Saigon di Kota Chi Minh Ho, Vietnam. SPS brand squeegee nyandak bagian dina paméran jeung dibuka ka AS sapihak serat karbon squeegee. Kaunggulan tina AS serat karbon squeegee: 1, rojongan sapihak anu m ...
    Read more
  • 2016 Pameran Semiconductor na Microelectronics

    2016 Pameran Semiconductor na Microelectronics

    Plet Appoints SPS Squeegee Penjualan sarta Staf Téknis mun Tingali Pameran Semiconductor na Microelectronics dilaksanakeun di Big Sight di Tokyo dina 18 Januari, 2016 ngartos téknologi ti percetakan layar tur tukeur prosés layar percetakan rupa, salila komunikasi, layar percetakan pr ...
    Read more
  • SPS Squeegee milu dina Pameran 2015 CSGIA

    SPS Squeegee milu dina Pameran 2015 CSGIA

    Dina 21 Oktober, 2015, di Center Expo New International Shanghai, SPS dibuka serat gelas dewan squeegee FGB jeung M-tipe pangleyur-tahan maké-tahan scraper, nu ieu lega dipikawanoh ku konsumén. SPS brand squeegee dijieunna tina squeegee polyurethane Jepang tur diolah jadi ...
    Read more