Warta

  • Perluasan usum panas tina Plet di 2020

    Plet organizes three group activities every year, which provides employees with opportunities to relax physically and mentally, as well as enhance communication and communication between employees. Every time the company's collective activities will let the employees bri...
    Maca deui
  • Merk SPS sareng Jepang Bando Brand Milu Paméran di Touchscreen Shenzhen 2019

    Merk SPS sareng Jepang Bando Brand Milu Paméran di Touchscreen Shenzhen 2019

    Ti Nopémber 21st dugi ka Nopémber 23rd, 2019, Paméran Toél Tampilkeun sareng Tampilan Shenzhen anu ageung pangaruh dina industri layar sentuh Cina dibuka pisan di Pusat Konvensi sareng Pameran Shenzhen. Salaku cuaca di industri tampilan touch domestik, pameran ieu ...
    Maca deui
  • SPS kerok karét sareng karét Bando kerok suksés ngiringan Pameran Percetakan Jaringan Asia-Pasipik 2019

    SPS kerok karét sareng karét Bando kerok suksés ngiringan Pameran Percetakan Jaringan Asia-Pasipik 2019

    Changzhou Plet Printing Technology is a professional agency of Japanese Solvent Resistant Squeegee,which contains SPS branded and Original Japan Bando Scraper.During ASGA & CSGIA 2019 Screen Printing & Digital Printing Exhibition held in Shanghai New Internationa...
    Maca deui
  • Kotoran mirip rodénsia, rumus orok kaliwat tanggal jual: Pamariksaan réstoran Lancaster County: 7 Juni 2019 | Pamariksaan Rumah Makan

    Pennsylvania, Departemen Pertanian, nganggo prosés ngalaporkeun pamariksaan dumasar résiko pikeun réstoran sareng pawang katuangan anu sanés. Adipati di Liberty, 1002 N. Duke St., 13 Mei. Cahaya henteu dijagaan atanapi ditembus-buktina dina cool-walk-in. Hideung, résidu beueus dina piring émpér mesin és; cl ...
    Maca deui
  • Global Scrubber-Dryers Market (2018-2023) ku Tipe Produk, Aplikasi, Penghasilan, Kasempetan, Pamaén, Daérah

    Pasar Sedunia Scrubber-Dryers Market nyaéta laporan panalungtikan anu nembé diterbitkeun anu nyertakeun unggal aspék Global Scrubber-Dryers 2018 bareng jeung analisa detil elemen pertumbuhan pasar scrubber-Dryers, tren pasar scrubber-Dryers, ukuran, paménta, sareng pasar scrubber-Dryers sebaran. Anu ...
    Maca deui
  • Ngawangkong ngeunaan percetakan layar gelas

    Nyetak layar kaca ngarujuk kana cara nyetak layar nganggo piring gelas atanapi wadah gelas salaku produk utami. Pamakéan gelas gaduh sajarah anu panjang di Cina, komo dina jaman modéren ayeuna, gelas masih ngagaduhan peran penting dina kahirupan urang. Ayeuna, krisis kauangan asalna ...
    Maca deui
  • tips pangropéa layar percetakan layar

    Paduli tipe percetakan layar, bolong nu kudu cleaned na degreased saméméh pamakéan. Mun karya degreasing pakait teu rengse, layar bakal delaminated atawa ancur dina prosés percetakan. Lamun lawon net teu cleaned dina jangka waktu, éta bakal garbled sarta percetakan layar bakal ...
    Maca deui
  • SPS-FGB Serat Kaca Board Squeegee

    SPS-FGB Serat Kaca Board Squeegee

    Sanajan downturn ékonomi sakabéh di 2015, tapi industri percetakan layar tetep kahontal hasilna alus, dina taun ieu, paling pausahaan layar percetakan ogé ngaliwatan optimasi produk, integrasi sumberdaya jeung transformasi sejen, hoping gancang nangkep industri urang commanding heig ...
    Maca deui
  • karya mesin layar percetakan

    Layar printer dianggo prinsip bubuka - 1. Tah layar datar karya mesin percetakan. 1 Tah kitu mesin layar percetakan program siklus kerja. Dina kasus hiji datar halftone tipe layar monochromatic mesin layar percetakan semi-otomatis, salah sahiji siklus usaha nyaeta: dahar → positioning → ragrag ...
    Maca deui
  • bubuka jaringan percetakan jeung fungsi na

    Titik-titik di percetakan maénkeun peran anu kacida penting. Titik-titik bisa mindahkeun gradations, tingkat, sarta kelir gambar. Sagala reflections atanapi transmisi anu diwangun ku partikel pigmén atawa partikel pérak pikeun ngabentuk nada mekar kontinyu. Ieu nada mekar sarta lapisan kudu difoto atawa meth lianna ...
    Maca deui
  • Kumaha carana ngaronjatkeun layar mesin percetakan efisiensi produksi jeung kualitas percetakan

    Pikeun nasabah anu mésér printer layar, naon aranjeunna paling paduli nya naha mesin dibeuli tiasa nguntungkeun. Dibandingkeun operasi manual tradisional, printer layar semi-otomatis atawa pinuh-otomatis boga kaunggulan handap: 1. Kahiji, ngurangan biaya kuli. Bréh, s ...
    Maca deui
  • 2017 Pameran Screen Shenzhen Toel

    2017 Pameran Screen Shenzhen Toel

    The 2017 Pameran Screen Shenzhen Toel dilaksanakeun dina Nopémber 24 di Konvénsi Shenzhen jeung Center Pameran. PLET exhibited dewan orat squeegee FGB, AS squeegee dewan serat karbon, jeung squeegee coét otomatis. SPS layar percetakan squeegee ieu digolongkeun kana tilu kategori: ...
    Maca deui
  • Viétnam Screen Printing Pameran 2017

    Viétnam Screen Printing Pameran 2017

    Dina bulan Méi 12, 2017, pameran layar percetakan kadua dilaksanakeun dina Center Pameran Saigon di Kota Chi Minh Ho, Vietnam. SPS brand squeegee nyandak bagian dina paméran jeung dibuka ka AS sapihak serat karbon squeegee. Kaunggulan tina AS serat karbon squeegee: 1, rojongan sapihak anu m ...
    Maca deui
  • 2016 Pameran Semiconductor na Microelectronics

    2016 Pameran Semiconductor na Microelectronics

    Plet Appoints SPS Squeegee Penjualan sarta Staf Téknis mun Tingali Pameran Semiconductor na Microelectronics dilaksanakeun di Big Sight di Tokyo dina 18 Januari, 2016 ngartos téknologi ti percetakan layar tur tukeur prosés layar percetakan rupa, salila komunikasi, layar percetakan pr ...
    Maca deui
  • SPS Squeegee milu dina Pameran 2015 CSGIA

    SPS Squeegee milu dina Pameran 2015 CSGIA

    Dina 21 Oktober, 2015, di Center Expo New International Shanghai, SPS dibuka serat gelas dewan squeegee FGB jeung M-tipe pangleyur-tahan maké-tahan scraper, nu ieu lega dipikawanoh ku konsumén. SPS brand squeegee dijieunna tina squeegee polyurethane Jepang tur diolah jadi ...
    Maca deui