How to improve screen printing machine production efficiency and printing quality

Pikeun nasabah anu mésér printer layar, naon aranjeunna paling paduli nya naha mesin dibeuli tiasa nguntungkeun. Dibandingkeun operasi manual tradisional, printer layar semi-otomatis atawa pinuh-otomatis boga kaunggulan handap: 1. Kahiji, ngurangan biaya kuli. Bréh, nyepetkeun produksi jeung ningkatkeun efisiensi produksi. 3, tungtungna: ngurangan laju besi tua, ngaronjatkeun kualitas produk dicitak. Pikeun ngahontal di luhur tilu titik, hal paling kritis mangrupakeun pikeun mastikeun kualitas sarta jasa ti printer layar. Kahiji, kualitas sahiji mesin layar percetakan: masalah tilu poé dua mesin, teu cara mawa efisiensi produksi tinggi. Sabalikna, bakal reureuh produksi konsumén lantaran euweuh parusahaan bisa ngajamin jasa dina panggero. Kadua, aya layanan saum sareng timely garansi sanggeus-jualan: sanggeus-jualan jasa mangrupa perhatian sejen pikeun perusahaan teh; jasa saatos-jualan timely tur gancang bisa ngaleutikan leungitna perusahaan teh. Katilu, leuwih manusiawi layar percetakan pabrik mesin: operasi humanized tina mesin percetakan layar, tiasa ngadamel staf teknis gampang ngagunakeun, supaya dina waktos shortest mungkin mun beroperasi dewasa, hiji mesin layar percetakan alus, dina édisi mimiti hiji biasa layar percetakan a teknisi di stasiun mesin butuh nepi ka 30 menit, tapi ku mesin pamaké-friendly jeung fleksibel, teknisi hiji mungkin bisa Ngepaskeun kana tahap produksi dina 10 menit.


Post time: Mar-23-2018