Printing network introduction and its function

Titik-titik di percetakan maénkeun peran anu kacida penting. Titik-titik bisa mindahkeun gradations, tingkat, sarta kelir gambar. Sagala reflections atanapi transmisi anu diwangun ku partikel pigmén atawa partikel pérak pikeun ngabentuk nada mekar kontinyu. Ieu nada mekar sarta lapisan kudu difoto atawa métode séjénna pikeun bagean gambar nu kana titik-titik badag sarta leutik.

  Titik-titik nu Unit paling dasar tina grafik dina piring, sarta aranjeunna jawab reproducing di nada sahiji aslina, hirarki organisasi, jeung outline gambar. Numutkeun prinsip jaringan, éta bisa dibagi jadi dua tipe jaringan amplitudo-modulating na jaringan frékuénsi-modulating. Urut geus loba dipaké. Pamakéan rupa padika (layar kaca, layar kontak, sarta téknologi separation listrik) bisa ngahontal tipe ieu toko, nu bisa loba dipaké alatan hasil Imaging na basajan, gancang, sarta alus. Dina waktu nu sarua, urang ogé jelas dipikawanoh deficiencies na, kayaning ilangna mutlak moire, jadi kalawan ngembangkeun teknologi percetakan, jalma mimiti Anjeun ngahurungkeun perhatian maranéhna pikeun jenis sejen tina jaringan - toko jaringan FM.

  Téori screening modulasi frékuénsi geus dihasilkeun pikeun sawatara waktu. Dina mimiti 1993, dina Divisi Agfa na Linotype-Apan Corporation resmi dibuka dina FM téhnologi screening jaringan. Dina bulan Agustus 1993, Cina NU NGADEGKEUN Beijing Universitas ogé dimekarkeun téhnologi screening FM sorangan.

  téhnologi screening FM nyaéta gambar kasebut discan jeung input, sanggeus processing, ngaliwatan alat kaluaran nalika titik ukuranana sarua keur disebarkeun acak dina spasi béda, jumlah titik jeung dénsitas, nyaeta, frékuénsi penampilan sahiji titik jaringan, dina mesen pikeun nganyatakeun ka Density gambar na hirarki sahiji metodeu teknis. Ku alatan éta, fineness tina gambar eta ngagambarkeun geus teu anéh dipedar ku Jumlah garis hideung bodas dina unggal centimeter, tapi diartikeun ku ukuran tina titik-titik. Leuwih leutik ti titik ukuran, nu leuwih luhur katepatan tina gambar nu bisa digambarkeun. The hadé.

  téhnologi ngahasilkeun gambar anu ngadeukeutan ka épék fotografik. Alatan tingkat paparan béda dina prosés fotografik, aya béda dina jumlah partikel uyah pérak photosensitive di wewengkon nu sarua. Saatos ngembangkeun éta, aya sababaraha partikel uyah pérak dina probability density low on gambar, sarta aya loba partikel uyah pérak dina probability density tinggi, sarta robah dénsitas ditangtukeun ku jumlah partikel uyah pérak di wewengkon béda. Ieu mirip jeung jaringan FM, teras amplitudo sahiji situs AM mah béda. Éta nu ditepikeun dina titik ukuran (dina jumlah), ngarah teu tiasa ngahontal efek deukeut fotografi.

  Dina hadir, pausahaan geus diwanohkeun struktur titik béda jeung dibéré ngaran béda, kayaning Agfa urang "Kristal Network", Linotype-Apan urang "Inten Network", Dainippon Screen urang "RANDOT", jsb Sabab, jumlah na lokasi titik-titik percetakan di unggal gambar unit aréa anu béda, tapi kabeh milik screening FM.

  Ukuran bolong tina screening FM gumantung kana resolusi kaluaran jeung parameter screening. Contona, upami resolusi kaluaran mangrupakeun 2400 dpi, sarta parameter screening nyaeta 2 × 2 titik-titik laser salaku titik jaringan, diaméter layar téh 21 μm; parameter screening anu Kalawan 3 × 3 titik-titik laser salaku titik, anu titik diameter anu 32 μm.

  Dina sakabeh proses, faktor paling krusial nyaeta konversi na adjustment sahiji jaringan FM. inti téh mun pilih randomness jeung laser diaméterna beam luyu. Karek dihasilkeun FM titik jaringan anu lemes jeung padet, seragam dina ukuran, sarta gaduh sakedik spot lampu terasing, anu mangrupa konci pikeun ngadalikeun kualitas. The anyar satisfies mesin Typeset sarat ieu. Diaméter sinar laser bisa disaluyukeun nurutkeun ukuran titik. Sajaba ti éta, dina raraga cooperate jeung prosés saterusna, perhatian kedah ogé jadi modal pikeun milih dina titik gain, anu tiasa umumna jadi dikawasa dina lingkup 5%. Salian di luhur, anu foto tina foto kudu dikumbah ku perhatian ka hawa, speed, sarta nilai pH, sarta maranéhanana kudu dikumbah ku perangko panas-speed tinggi pikeun mastikeun kualitas ideu. Dina watesan percetakan, alatan kanyataan yén euweuh wates jeung sudut layar dina modulasi frékuénsi, akurasi pakakas overprinting téh rada low, sarta inks warna nu biasana dipaké oge ditarima.


Post time: Mar-23-2018