Screen printing screen maintenance tips

Paduli tipe percetakan layar, bolong nu kudu cleaned na degreased saméméh pamakéan. Mun karya degreasing pakait teu rengse, layar bakal delaminated atawa ancur dina prosés percetakan. Lamun lawon net teu cleaned dina jangka waktu, éta bakal garbled sarta percetakan layar bakal unsmooth keur dipake keur waktos salajengna. Salila prosés percetakan, ulah cracking kahaja atanapi ruksakna bolong teh, kontak anu ngagunakeun péso atawa obyék seukeut lianna kudu dihindari. komponén Pneumatic, moal bisa nyieun teuing cai jeung minyak kana sistem tekanan hawa, ulah gagal silinder sarta shorten kahirupan jasa tina silinder anu mastikeun anu drying hawa dikomprés sarta bersih, éta pangalusna masang dryer freeze. aliran Miskin mangsi na web peeling aya dua alesan langsung pikeun ngagantian layar. Mun karya pangropéa ditangtoskeun rengse, masalah bakal ngurangan salila prosés percetakan, supaya layar teu bisa ngan tahan rébuan percetakan, tapi ogé manjangkeun umur jasa. Lain mangrupa nalika shutting handap karya, kudu Cicing off switch kakuatan sarta sumber hawa dikomprés; kontrol speed klep silinder sarta ministries kedah ulah aya leungitna magnét; sanggeus éta posisi slide horizontal na precision komponén kacida loyog kudu ilahar dipaké pikeun ngusap beresih jeung Minyak, pikeun nyegah karat disababkeun ku dampak precision. Nyirian jumlah anyaman jeung kahirupan jasa tina bolong on pigura oge cara nu sae pikeun ngajamin percetakan layar normal. Sajaba ti éta, seleksi pigura merenah, bolong, jeung perawatan nu lumrah bakal nyieun karya layar percetakan leuwih éféktif. Ku alatan éta, lamun rék ngagunakeun layar percetakan layar mesin keur lila, méakkeun leuwih waktos on pangropéa.


Post time: Mar-23-2018