SPS-FGB Fiber Glass Board Squeegee

Sanajan downturn ékonomi sakabéh di 2015, tapi industri percetakan layar tetep kahontal hasilna alus, dina taun ieu, paling pausahaan layar percetakan ogé ngaliwatan optimasi produk, integrasi sumberdaya jeung transformasi sejen, hoping gancang nangkep jangkung commanding industri, nu ogé ngamajukeun The ngembangkeun industri layar percetakan. Dina hadir, percetakan layar geus salajengna ningkat na ningkat duanana dina téhnologi automation, téhnologi jaminan kualitas, sarta di tingkat pakakas jeung bahan manufaktur.

1

Dina ngembangkeun industri percetakan layar, inks, layar layar percetakan, sarta mesin percetakan nu mindeng bahan perhatian. Sanajan kitu, sababaraha urang museurkeun percetakan layar tur squeegee. Sanajan kitu, squeegee nu muterkeun hiji peran konci dina fineness sarta kuatna percetakan. Peran. Changzhou Preet Printing Téhnologi Co., Ltd. (disingget jadi "Platt") mangrupakeun supplier profésional layar percetakan consumables. Dina panalungtikan sarta teuas karya tireless anak, SPS Precision Screen Printing na Squeegee geus laun meunang pangakuan pasar jeung industri. Rada kawentar. Dina 2016, produk utama Pratt urang nu SPS-FGB orat scraping na SPS-FGB-AS serat karbon antistatic scraping.

2

Kauntungannana SPS-FGB orat scraping nyaéta yén dewan serat gelas ngarojong lem scraping. Sanajan lem scraping ieu soaked di tinta kanggo lila, percetakan henteu gampang cacad. Ku alatan éta, SPS-FGB dewan serat gelas scraping lem bisa méré tekanan percetakan stabil. , Sudut percetakan konsisten, résistansi abrasion tinggi na lalawanan pangleyur, cocog pikeun industri percetakan layar precision kayaning garis rupa, titik percetakan, sarta pilem kontrol ketebalan, kayaning: layar toél percetakan hideung bodas layar panutup, toél layar TP pérak kontrol ketebalan pilem (nyimpen 8% Silver Témpél), Imah Perkakas hiasan Industri transparan Warna & Dot Printing, Imah Perkakas hiasan Industri Mutiara Bubuk Printing (layar Printing Mudah Pikeun Ink), Automobile Dashboard Industri scrub Inks jeung transparan Warna Printing, Lampu Guide plat Industri Dot Printing, RF Label Superfine Silver Line percetakan, photovoltaic percetakan garis grid jeung saterusna.

SPS-FGB-AS serat karbon squeegee anti statik henteu ngan ngabogaan kinerja pinuh ku FGB orat squeegee, éta ogé bisa ngaleupaskeun listrik statik dihasilkeun dina mangsa proses percetakan. Kusabab éta SPS-FGB-AS scraping lem serat karbon anti statik dijieunna tina conductive dewan serat karbon na anti statik AS scraping lem, AS scraping karét bisa hasil ngurangan nilai lalawanan scraping ka 10 MΩ, nu bisa dileupaskeun nalika percetakan nu prosés. The listrik statis, ulah akumulasi éléktrostatik dina prosés percetakan layar jeung fenomena teken jeung tinta ngalayang, nu ogé greatly ningkatkeun kualitas produk.

3

Kualitas méré kahaneutan produk, ngagambarkeun karakter parusahaan, sarta ogé mangrupa kaunggulan pikeun ngembangkeun pausahaan. Pikeun kualitas produk, Prete mastikeun ngatur bahan baku, adopts prosés produksi ilmiah, sarta executes prosedur nguji rigorous. Ti perspektif pangsa pasar, strategi Pret urang geus kahontal hasilna pohara alus. Tapi weaponry beurat Pret urang henteu dugi ka ieu. Dina jaman pangalaman jasa-berorientasi, Pretto nyimpen jasa kahiji dina ngembangkeun perusahaan teh, sarta boga jaringan pamasaran lengkep jeung pre-jualan na sistem layanan sanggeus-jualan. Online pre-jualan rundingan teknis bisa dilakukeun tina duanana saluran online tur offline, sarta rencana rationalization sarta jasa saatos-jualan standarisasi tiasa didapet salila diobral, ku kituna pikeun nyugemakeun syarat customer ka extent maksimum mungkin. misi Pratt urang: bubuka layar sutra percetakan produk anyar, prosés anyar, jeung ngamajukeun ngembangkeun industri layar sutra.

4


Post time: Mar-23-2018